03-05-04

Schoenen

Om te lopen heb je goede schoenen nodig, zeggen ze. Nu, ik heb wel sportschoenen, maar dat zijn fitnessschoenen. Binnenschoenen eigenlijk. En iets te klein eigenlijk. Niet echt ideaal dus.
Dus ik naar de winkel. Zag ik daar een oogverblindend paar staan van Nike. Ja, loopschoenen moeten ook mooi zijn, ik ben tenslotte een vrouw, hé! Zeer degelijke loopschoenen, aldus de commentaar van de verkoper. Zeer degelijk prijskaartje ook: 150 euro. Erg veel geld dus! Waarom heb ik toch steeds zo'n dure smaak? Niet kopen, zoveel geld hang ik niet aan sportschoenen.
Ik ben dan maar naar een andere winkel geweest en daar zag ik schoenen van Reebok. Minder flitsend, maar ook minder duur: 32 euro!
Toch ga ik nog de eerste looptocht afwachten vooraleer ik overga tot het aankopen van schoenen. En als ik er koop zullen het die van Reebok zijn!
 
Ik wilde een fotooke van de Nike-schoenen toevoegen, maar ik vond geen afbeelding terug. Op de site van Nike kun je wel zelf sportschoenen samenstellen! Kies zelf je kleurkes!
(Als ik ooit de marathon loop mag ik eens zo'n paar exentriek dure schoenen kopen!) :-)
 

10:37 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

schoenen hoi Loperke. Bedankt voor je bezoekske aan mijn blog, ik zal je ook linken hoor. En nen dikke proficiat met je goeie voornemen om te beginnen lopen! Ik heb net de 10 miles van Antwerpen als eerste mijlpaal achter de rug en ga nu voor de halve marathon van Brussel in september. Wie weet ontmoeten we elkaar daar hé. Kijk uit met je schoenen, dit is je belangrijkste uitrusting om te gaan lopen. Ik ken al veel mensen (waaronder ikzelf) die te kampen hebben gehad met blessures en dat enkel en alleen door met foute schoenen te lopen. Je kan best naar een echte "loop"winkel gaan en daar je voeten eens uittesten op een loopband. Je hoeft geen schrik te hebben, ze gaan je heus niet het duurste paar schoenen aansmeren, maar wel het meest geschikte paar, of dat nu 50 euro of 150 euro kost! Het is een investering die je je niet zult beklagen! Veel succes!

Gepost door: Ruthje | 04-05-04

De commentaren zijn gesloten.