12-05-04

4 rondjes

Vandaag weer gaan lopen. Vier rondjes in een goeie 36 minuten. Ik denk dat één rondje een goeie kilometer is, dus ik loop maar zo'n 7 km/uur. Traag voor geoefende lopers, maar voorlopig gaat het me enkel om het volhouden. De snelheid zal later wel vanzelf komen, zeker? Ik word in het park ook voortdurend voorbijgestoken, maar dat vind ik niet erg. Ik ben immers pas begonnen, zij lopen misschien al jaren. Er lopen er ook veel met T-shirts van marathons aan dus dat zijn waarschijnlijk geoefende lopers! Ik vind het op zich al fijn dat er zoveel lopers zijn. Dat schept een beetje een band. Sommigen beginnen me al te herkennen en geven me een goedkeurend knikje!
 
Ik was vandaag trouwens alleen. Mijn trainingsmaatje heeft last van haar knieën en van een opkomende verkoudheid dus doet ze het even rustig aan. Ik had een beetje de vrees dat ik veel te snel ging starten en erdoor ging zitten na één rondje maar ik heb me dus weten te beheersen.
 
Een andere nieuwe factor: de zon! Hoewel het niet echt warm is vandaag is het dat wel als je in de zon loopt! Een zonnebril lijkt me ook geen overbodige luxe! En ik die dacht dat lopen goedkoop was, al die investeringen die ik moet doen! :-) (schoenen, hartslagmeter, mp3-speler, wat extra kledij is ook altijd leuk, en nu dus nog een zonnebril want die heb ik niet meer)

15:36 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

sponsor Misschien een sponsor zoeken. Voor advies hierbij kan je je wenden tot Jean-Marie Pfaff ;-). In elk geval krijg je ook veel terug : betere conditie & gezondheid, strakker lichaam, beter in je vel zitten, enz.

Gepost door: Luc | 12-05-04

Een sponsor ... is misschien een goed idee! Liefst Adidas dan, die heeft mooie tenuekes! :-)

Gepost door: Loperke | 13-05-04

De commentaren zijn gesloten.