24-05-04

Drempelvrees

Ik heb dan toch niet meegelopen gisteren. Ik ben er wel geweest maar de angst sloeg me om het hart als ik daar toekwam. Het zagen er allemaal zo'n geoefende mensen uit dat de zenuwen toesloegen en ik besloot gewoon eens te kijken om een beeld te krijgen van zo'n wedstrijd... Bovendien was mijn voorbereiding ook niet optimaal: de avond ervoor veel eten, veel wijn en weinig slaap. Héél fris was ik dus zeker niet. Op dat gebied ontbreekt het me nog aan een zekere discipline! :-)
Ik heb dan maar goed gekeken. Die tijden zeg! De eerste man kwam binnen op 14 minuten, de eerste vrouw op 16 minuten! (5 kilometer). Da zal ik wel nooit halen en da's precies niet de bedoeling ook. Onder het half uur zou al mooi zijn!
Maar ik besefte toch ook dat dit nog een beetje vroeg was voor me. Een paar weken later zou ideaal geweest zijn. Ik heb er nu een beeld van hoe het er ongeveer aan toegaat en de volgende keer doe ik zeker mee!
Hopelijk heb ik jullie niet teleurgesteld!

11:34 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

GENT Hey ! Jammer datje niet hebt meegelopen ... Mijn vrouw is dus ook gestart en is netjes op32 min over de streep geraakt . Je ziet .. niet allemalasupergetrainde atleten .. hoewel .. hoedje af hoor ... voor iedereen die binnenkomt .. het is een race tegen jezelf .. en dat wedtrijdgevoel is heel leuk ... pak de eerste short run van INg (5KM) in Tervuren mee .. jammer dat we elkaar daar niet even goeiendag konden zeggen ... ben binnengekomen op 20:10 , en stond daarna de anderen aan te moedigen aan de finish met4 joelende kinderen bij mij ...

Gepost door: yoeri | 24-05-04

niet ontgoocheld Waarom zouden jouw lezers ontgoocheld moeten zijn. Je zal heus nog wel meelopen. Staar je vooral niet blind op de tijden van de winnaars. Die mensen lopen al veel langer dan ons, hebben meer talent, en trainen vooral stukken harder dan wij voor mogelijk achten. Uiteindelijk loop je alleen tegen jezelf en is het van jezelf dat je moet winnen. Een zekere discipline is daarbij een goed hulpmiddel. Zwaar tafelen en alcohol de avond voor de wedstrijd is dus inderdaad geen goed idee.
Loop ze !
Bart

Gepost door: Bart | 24-05-04

DOORGAAN !!!!! niet kijken naar die getrainde lichamen enz, niet omkijken, volgens mij ben je goed bezig, laat je door niks of niemand ontmoedigen !!!
VENI VIDI VICI

Gepost door: VINCE | 25-05-04

De commentaren zijn gesloten.