25-05-04

Ik kan het nog!

Mijn zelfvertrouwen had een heel klein deukje gekregen na de slechte training van vrijdag en het niet durven meedoen van zondag. Gisterenmiddag kon ik niet gaan lopen omdat ik verlof had dus ben ik 's avonds gaan lopen. 5 kilometer in ongeveer 33 minuten (heb nog steeds geen chrono). Da's ongeveer een minuutje sneller dan de vorig keer! Daarmee zou ik dus ongeveer bij de vijf laatste gezeten hebben. Niet dat dat erg is, maar kom. (http://www.rcgent.be/inggent5km.html)
Het belangrijkste is dat ik nog kan lopen en de motivatie is er nog steeds! Morgen gaan we er weer voor!

16:43 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ING GENT Hey loperke .. bedankt voor de url met de uitslagen ... (nr 43 en 206 eens bekijken) . je had mijn vrouwke dus gerust gezelschap kunnen houden ...
Probeer volgende keer in Tervuren te lopen de short run van 5 km ...gewoon DOEN !!!

Gepost door: Yoeri | 25-05-04

ING Gent Hoi Loperke,
niet zo pessimistisch hé. Je hebt al een aantal keren die afstand gehad dus je weet dat je het haalt en weet je, in zo'n loopje presteer je altijd nog een beetje meer dan je denkt, plus, de kick die je krijgt om een volgende keer weer mee te doen. En als je nog twijfelt, dan moet je eens gaan kijken naar zo;n wedstrijdje. Krijg je vanzelf de kriebels en dan zie je ook dat zelfs de allerlaatse binnenkomer meer (positieve) aandacht krijgt dan al die middenmoters. Proef je ook de gezellige sfeer die er doorgaans heerst. Dus Tervuren ? ;)

Gepost door: Jimi | 25-05-04

Tervuren Tervuren zal niet lukken zulle. De avond (nacht) voordien doe ik mee aan de 42 km WANDELEN in Torhout. We hebben daar al afgesproken met een bendeke... Het zou wel heel straf zijn als ik daarna nog eens 5 kilometer loop!
Maar verder ben ik helemaal niet pessimistisch, hoor, ik zie het nog volledig zitten!

Gepost door: Loperke | 26-05-04

marathon 42 km., is toch ook een marathon. Doe ik nou niet na. Nee, ik heb niks gezegd.
Ik ga komend weekend 60 km. doen, maar dan wel in 4 dagen.
Groet.

Gepost door: Jimi | 26-05-04

De commentaren zijn gesloten.