09-06-04

warmte

Eigenlijk heb ik geen last van de warmte. Ik loop dan bijna in een trance. Da's dan ook één van de weinige keren dat ik zweet want ik ben niet zo'n zweter. Ben vanmiddag dus twee rondjes gaan lopen. Twee maar, want lopen in een park dat omringd is met drukke straten is met dit weer zeker niet gezond, als je hoort van die onzonconcentraties en die vervuiling.
Waar ik wel last van heb als het zo warm is, is van airconditioning. Waarom haalt iedereen die over airconditioning beschikt het in zijn hoofd om de knop op 20 graden te zetten? Terwijl het buiten 30 graden is? En terwijl men in de winter de verwarming op 22 graden zet? Mijn luchtwegen zijn niet goed bestand tegen die grote temperatuurschommelingen. En da's wel stom, want in de winter ben ik nooit verkouden, nooit ziek. Maar als er dan een hittegolf is dan loop ik te hoesten, te niezen en vooral te snotteren. Nu heb ik al weer een verschrikkelijk droge keel en heb dus de hele tijd water bij de hand. Gelukkig hebben we op het werk geen airco, maar op de trein kan ik er echt niet aan ontsnappen... Nog mensen die hier last van hebben?

16:03 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hitte Hey loperke ... goed hoor .. je blijft echt volhouden ... en ja, een regenjasje heb je bij dit weer dus net nodig hé ... goed dat je veel water drinkt tijdens 'warmte' lopen ... veel vochtverlies moet je compenseren ..ik geniet ervan mezelf te overgieten met water tijdens warme lopen .. nadeel is dat je schoenen op den duur nat worden, en dat je dan makkelijk blaren loopt. En zo is het atijd iets hé ... keep on running !!!

Gepost door: Yoeri | 10-06-04

airco... Tja, dan wordt het opeens zo warm en dan wordt er opeens zo hard gekoeld. Niet alleen airco's, maar ook ramen en deuren die tegenover elkaar open staan. In mijn omgeving merk ik ook dat er opeens veel mensen griep krijgen of snotverkouden worden en altijd als het zo'n warm weer is. En wij lopers die een verminderd immuun systeem hebben als we een flinke afstand hebben getraind worden dan ook weer eens zo gemakkelijk besmet. Maar het is niet alleen in de trein hoor ! Ik vind het veel erger bij al die winkels waar je in en uit loopt en vooral supermarkten kunnen er tegenwoordig wat van.
Hoe gaat het intussen met de nieuwe Nikes ??

Gepost door: Jimi | 10-06-04

De commentaren zijn gesloten.