13-06-04

Warandejogging

Vrijdag heb ik meegedaan aan de Warandejogging in Lovendegem. Ik was al een beetje moe toen ik er aankwam want ik had er al 12 kilometer fietsen met zware tegenwind opzitten. Maar bon, een beetje zenuwachtig heb ik me toch ingeschreven. Er was gelukkig redelijk wat volk dat meedeed. Je kon kiezen voor 1, 2 of 3 rondjes, elk rondje is goed voor 4,25 km. Uiteraard heb ik slechts één rondje gedaan.
Helemaal in het begin was er een klein beetje opstropping, maar dat duurde niet lang. Het parcours vond ik heel mooi, wel zeer afgewisseld van ondergrond waardoor het telkens een beetje aanpassen was. Ik heb me onmiddellijk vastgehaakt aan twee dames die een beetje het tempo hadden dat ik wilde lopen. Achter ons kwamen er nog twee en dat was het dan. Na een km of twee voegde er zich een heer bij ons die last had van krampen.
Eigenlijk liep ik wel sneller dan mijn hartslagmeter toe zou laten, maar daar heb ik voor één keertje niet op gelet. Voor mezelf kon ik het tempo gemakkelijk aan. Nu ja, geen tien kilometer maar die 4 was goed haalbaar. Op het eind heb ik nog een sprintje ingezet (daar vind ik steeds nog een tweede adem voor) en zo heb ik die twee dames en nog twee andere lopers ingehaald. Zo eindigde ik in een tijd van 27:32, goed voor een gemiddelde van 9,2 km per uur. Sneller dan ik normaal doe, maar voor een "wedstrijd" kan dat wel zeker?
Daarna nog 12 kilometer, met meewind, naar huis gebold. Ik was best tevreden met deze duatlon! :-)
Straks ga ik nog een loopje doen, maar ik moet eerst nog een bolleke gaan kleuren!
 

11:28 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

proficiat! Hey loperke, proficiat met je resultaat, da's een knappe tijd hoor! Je bent goe bezig en zo te zien beleef je veel plezier met het lopen en dat maakt het alleen maar gemakkelijker om het vol te houden. Nog veel loopplezier!

Gepost door: Ruthje | 16-06-04

De commentaren zijn gesloten.