23-06-04

Geplette teen

Nou heb ik precies toch wel iets overgehouden van Torhout. Een geplette teen, althans, zo voelt ie aan. Het lijkt wel of een deel van die nagel gewoon losgekomen is. Gewoon wandelen doet al pijn, ik wandel dan vaak al een beetje op de ene kant van mijn voet. Daarom had ik mijn trainingen wat uitgesteld, maar vandaag wou ik toch weer gaan trainen, ook al was het nog niet beter. Iedere keer dat ik mijn voet neerzette een pijnscheut in mijn teen. Nou, dan hou je het na twee rondjes voor bekeken, hoor. En toen merkte ik dat ik een spier een beetje overbelast had omdat ik te veel op de zijkant van mijn voet loop... Hopelijk gaat dit snel over... Ga vanavond een bezoekje brengen aan de schoenenverkoper, want volgens mij ligt dit dus aan mijn schoenen, he.
En amai, er komt hier weinig volk langs tegenwoordig? Ik zal misschien een grotere stunt moeten uithalen?

14:30 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

amai 42 km wandelen, pfftt... niks voor mij, dat zou me absoluut niet afgaan denk ik. Knappe prestatie hoor. Wat die teen betreft: hou het in 't oog, misschien wordt ie wat blauw onder de nagel en dan kan je best eens bij de pedicure langsgaan. Ik heb hetzelfde voor met 2 tenen (wel niet de grote teen gelukkig), die zien al drie weken blauw, heb nu eindelijk een afspraakske gemaakt bij de pedicure. Veel beterschap!
Oh ja, wat het aantal bezoekers betreft: ik heb dat bij mijn blog ook wel gemerkt, maar het zal wel iets met de vakantieperiode te maken hebben zeker. Blijf vooral maar schrijven hé, ik spring af en toe wel eens binnen.

Gepost door: Ruthje | 23-06-04

Bedankt voor de tip! Bedankt voor de tip Ruthje! Daar was ik zelf dus nog niet opgekomen en dank zij jouw tip heb ik een afspraak vanavond (zie volgende berichtje).

Als jij zo lang kunt lopen, kun je zeker ook zo lang wandelen. Het is best zwaar, maar als je een beetje doorzettingsvermogen hebt, dan kan je het! Ik wou dat ik al de 10 mile kon lopen! :-)

Gepost door: Loperke | 25-06-04

De commentaren zijn gesloten.