25-06-04

Actie!

Ik heb dus actie ondernomen om die pijnlijke teen van me zo vlug mogelijk pijnloos te krijgen, zodanig dat ik snel weer optimaal kan verder trainen.
Eerste actie: met mijn schoenen teruggegaan naar de winkel. De verkoper zei dat hij het probleem kon verhelpen. Hoe weet ik ook niet. Alleszins, ik mag vanavond mijn schoen halen. Maar daarmee was de pijn nog niet over natuurlijk.
Tweede actie: met dank aan Ruthje, die me op het idee bracht. Ik heb contact opgenomen met een pedicure. En dat was al niet simpel: van de 20 die in de Gouden Gids stonden heb ik er zeker 10 gebeld. De één deed geen pedicure meer, de andere was op pensioen, een aantal namen simpelweg niet op en nog een ander aantal had de eerste week geen tijd voor me. Gelukkig belde er gisterenavond een héle lieve mevrouw terug en ik mag vanavond om half zes gaan. Volgens mijn uitleg dacht ze dat een gaatje boren in de nagel nodig zou zijn om de druk te verlichten. Brrr, ik krijg al kippenvel als ik er aan denk. Maar bon, het is blijkbaar nodig. Mijn nagel begint trouwens pas vandaag wat blauw te worden, nooit gedacht dat dat zo lang kon duren!
Geen lopen voor mij dus vandaag, maar ik ga dat compenseren met een uitgebreide fietstocht vanavond. En hopelijk kan ik zondag terug lopen!
Zo moet ik dus ook wel de stratenloop in Ruddervoorde aan mij voorbij laten gaan. Jammer!

13:05 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

pedicure hoi, laat weten hoe het was bij de pedicure. Ik heb pas afspraak de 5e juli! Da's dus nog effe wachten, maar buiten het feit dat de nagels knalblauw zien heb ik er niet echt last van. Bij mij zal het ook gaatjes boren worden om het bloed weg te laten lopen, maar ik heb al gehoord dat het niet zo pijnlijk is als het klinkt. Succes!

Gepost door: Ruthje | 26-06-04

Blauwe nagels Hoi Ruthje! Dat boren deed dus echt geen pijn hoor en ik had er ook behoorlijk schrik van. Maar volgens mij boren ze geen gaatjes in je teennagel als je er geen last van hebt. Dus misschien is het bij jou wel niet nodig?

Gepost door: Loperke | 28-06-04

De commentaren zijn gesloten.