01-07-04

www...

Op het internet is veel terug te vinden over lopen. En loopervaringen van anderen, zowel lopers als niet lopers. Zo ontdekken ook (nog) niet-lopers mijn blog! JaNuaR is er één van! Ik kreeg een hele leuke reactie van hem en bovendien heeft hij een hele toffe recensie van mijn blog op zijn blog gezet! Dat verdient een linkje en een bedankje natuurlijk!

Het stond onlangs nog te lezen in de krant. Van alle Europeanen behoren de Vlamingen tot de minst sportieven. Een trend die dringend moet worden omgebogen! Nu ja, ook hier geldt het principe verbeter de wereld, begin bij jezelf en toegegeven, conditioneel sta ik momenteel nergens! Een blog als deze van Loperke geeft me wel moed, maar ook zin, om mijn loopkledij nog een keertje uit mijn kast te halen.
Loperke begon van nul en staat na twee maand training al heel wat verder. Haar streefdoel is een 20km-wedstrijd in het najaar en hoe ze daar naar toe traint lees op je haar weblog. Niet alleen het trainingsschema komt aan bod, maar ook de praktische kant wordt besproken. Aan Loperke hebben we onze luiwammes-reputatie alvast niet te danken.


Ruth haar aanwijzingen heb ik ook opgevolgd (de vorige keer was me niet slecht bekomen) en zo heb ik me geregistreerd bij Chat'n Run. Ik moet het allemaal nog een beetje uitzoeken, maar het lijkt me wel leuk!13:23 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*bloos* bedankt !! ;-)

Gepost door: JaNuaR | 01-07-04

chat'n'run Tof dat je ook één van de vele chat'n'runners bent geworden! Moest je niet weten wat doen, kom zaterdag gerust af naar Zele hé, je kan daar ook een 5 km jogging meedoen. Groetjes

Gepost door: Ruthje | 01-07-04

De commentaren zijn gesloten.