07-07-04

Bleinen

Normaalgezien ben ik wel het type dat snel last heeft van een blein (ook wel blaren genoemd) maar nu wordt het echt toch wel een beetje te erg. Van die schoenenverkoper heb ik te horen gekregen dat ik een beetje naar binnen loop en heb ik dus schoenen gekregen die dat corrigeren. (dat heeft een moeilijke naam, maar die weet ik niet meer).
Nu heb ik steeds bleinen aan die binnenkanten van mijn voeten. En geen gewone, neen, echt wel grote. Gelukkig is er Compeed, mijn trouwe (maar dure) vriend, denk je dan. Maar Compeed laat me ook in de steek! Ik weet niet hoe het komt, maar als ik die opdoe (volledig volgens de instructies) houden die dat geen rondje uit. Dan zijn ze helemaal verschoven en doet de blein in kwestie weer pijn en wordt ze er alleen maar erger op. En als ik terugkom vallen die Compeeds er zo af en kan ik ze onmiddellijk weggooien. Een dure zaak. Gelukkig heb ik door mijn werk 20% korting bij de apotheker.
Wat gaat er nu mis? Breng ik de Compeed aan te kort voor het lopen? De Compeeds zijn dit jaar iets anders dan de vorige jaren, ligt het daaraan? Of de oorzaak: mijn schoenen. De stof is op die plaats wat losgekomen en dubbelgeplooid, zou ik die daar terug aankleven met textiellijm? Of teruggaan naar de winkel? (tweede keer dan)
Schoenen zouden nu inmiddels toch wel ingelopen moeten zijn? Na 42 km wandelen en zeker zoveel km lopen)
Echt waar, alle tips zijn welkom!
 
Niet dat ik niet meer loop hoor. Maandag en vandaag drie rondjes gelopen, waarvan twee dat ik weet dat mijn voeten weer helemaal open zullen liggen. Maar ik ben dan een doorbijterke en te koppig om te stoppen, hé. Maar ja, moet toch mijn aantal toerkes lopen, anders geraak ik nooit aan de 20 km, hoor!

14:03 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

nieuwe zooltjes Ik ben met mijn schoenen weer teruggegaan naar de winkel en volgens de verkoper lag het duidelijk aan de kapotte binnenzooltjes. Ik heb een paar nieuwe zooltjes gekregen en ik heb goede hoop dat het probleem hiermee zal verholpen zijn! Vandaag en morgen recuperatie en dan zaterdag eens uittesten!

Gepost door: Loperke | 08-07-04

andere zooltjes Hey,
bij wij kwamen er geen blaren meer dankzij nieuwe zooltjes met een iets hogere zijkant. Ik hoop dat het bij jou ook lukt, want blaren kunnen ferm hinderlijk zijn bij het lopen...
Nog veel plezier en succes bij 't lopen!

Gepost door: Oryx | 08-07-04

andere plakkertjes? Ik heb zelf ook veel last van bleinen, maar dan aan mijn handen (van te drummen). Zeer pijnlijke zaak, vooral die bloedbleinen die steeds weer terugkomen. Compeed is wel goed vind ik; je hebt ze in verschillende formaten dus misschien eens een ander formaatje gebruiken? (ééntje waar je de plakker rondom rond kan draaien).
Succes nog!

Gepost door: tommy | 04-10-04

bloedlbein ik heb nu op elke voet 1 bloedblein en ik weet niet wat ik moet doen dus stur snel trug want ik heb veel pijn...groetjes

Gepost door: bob | 12-10-09

De commentaren zijn gesloten.