13-07-04

Sportief weekend

Dit weekend gaan lopen met mijn trainingsmaatje aan de Watersportbaan. Aangezien we zondag meedoen aan de Sanex Ladies Run in Oostende (5 km) wilden we ons wat voorbereiden en eens kijken wat we konden. Ik besloot echt voor de snelheid te gaan. Halverwege keek ik op mijn klok en ik zag dat ik nog maar 14 minuten liep! Hoewel mijn planning helemaal niet was om onder de 30 minuten te blijven leek dat toch te lukken. En inderdaad, ik ben geëindigd op 29:40! De eerste keer 5 km onder de 30 minuten! Ik had nochthans niet het gevoel dat ik zo snel liep, of ook niet of ik in het rood ging. Maar dat weet ik niet echt, ik had mijn hartslagmeter niet goed aangedaan en die registreerde niks.
Zondag heb ik dan nog een "wandelingetje" gemaakt van 50 km, een voorbereiding op de dodentocht. Een sportief weekend dus.

10:30 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

goe bezig! amai Loperke, alweer een mijlpaal bereikt, eerst 10 km aan één stuk lopen en nu 5 km onder de 30 min! Ik weet nog het gevoel dat ik had toen ik de eerste keer onder de 30 min dook, ben er weken euforisch van geweest. Zalig gevoel hé. Veel succes zondag! kijk er al naar uit om je verslag te lezen!

Gepost door: Ruthje | 14-07-04

hm hm Geen vergissing gemaakt bij tijdsopname? Ik ben een zware roker, sport nooit, maar loop de watersoprtbaan rond in 26 minunten. 30 minuten lijkt me echt wel lang, zeker als je reeds getraind hebt.

But keep up the good work!

Gepost door: synthax | 03-08-04

De commentaren zijn gesloten.