14-07-04

Bekentenis

Vandaag heb ik mijn trainingsmaatje maar eens bekend dat ik een loopblog heb. De eerste postings gingen over het zoeken van een loopmaatje, omdat samen lopen toch leuker is dan alleen. Nou dat loopmaatje heb ik wel gevonden. Het leuke is dat we echt wel goed overeenkomen, we hebben zowat dezelfde vorm van humor en we delen zelf verschillende vreemde hersenkronkels waarover ik nu niet ga uitweiden! :-)
Ik durfde mijn trainingsmaatje niet van bij het begin confronteren met deze blog, wist immers niet of ze zoiets wel leuk zou vinden. Maar nu weet ze het dus, ze is misschien nu zelfs aan het kijken! Alleszins, S., het is leuk om met jou te trainen (en te zeveren) en dat we nog maar veel kilometerkes doen. (Straks word ik melig!)
Nu de andere mensen uit mijn omgeving weten ook niet van deze blog af, hoor. Ik wou daar nog wat mee wachten, eerst even zien of ik dat lopen wel zou volhouden. Ik wou me niet compleet belachelijk maken. Maar nu ik al 10 kilometer kan lopen en de 5 kilometer in minder dan een half uur loop, durf ik er wel voor uitkomen, want ik ben best trots op mijn prestaties!
Vanavond maar eens een bekentenis doen bij mijn vriendje! :-)

Nog even een updateje: vanmiddag vier rondjes gelopen. Dat zijn toch wel een dikke 5 kilometer, denk ik.
Gevonden op internet over ons looproute: (www.runtheplanet.com)
"If you are staying in the centre of Brussels, the Parc royal, in front of the Palais royal, is the place to run. Although very small (1 sqm), there are various paths and it can be funny for some miles (not for a very long run). A lot of runners, especially during lunch time."


17:05 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Loperke, je gaat vooruit hé !!!! 5 km < 30 min ... super hoor ... ik weet nog dat ik 8 maand geleden , door het dolle heen was toen ik de 10 km op het uur kon lopen ... , echt waar .. een dikke proficiat !!!!

Gepost door: Yoeri | 15-07-04

bloggeheimpje Hoi loperke, ook ik had niks verteld over mijn blog aan mijn loopmaatje (waar ik in het weekend wel eens mee ga lopen), tot dat bleek dat haar broer een blog had gemaakt (runnerforrunners) en een link naar mijn blog daar op had gezet! Dat had ze natuurlijk wel gezien, héhé. De enigen die het nu niet weten zijn mijn collega's, omdat die zich nog steeds onbegrijpend gedragen wat mijn loopverslaving betreft, dus waarom zou ik het ze vertellen dat ik er ook nog een blog over heb?

Gepost door: Ruthje | 15-07-04

De commentaren zijn gesloten.