22-07-04

Blaarmeersen

Effe updaten: Maandag heb ik een kort loopje gedaan van twee toerkes. Had wel last van pijnlijke spieren, je weet dan plots weer waarom stretchen zo belangrijk is. In het vervolg stretch ik zelfs in de gietende regen!
 
Gisteren ben ik, ondanks de late uurtjes op de Gentse Feesten toch gaan lopen. Mijn vriend verklaarde me goed zot dat ik ging lopen, terwijl we net op waren. Dat was wel al om twee uur 's middags! :-) Maar bon, ik voelde me goed dus ik ging lopen.
Ik wou eens een andere locatie proberen dus ging ik naar de Bourgoyen. Dat vond ik wel een mooi domein, maar ik zou er de enige loper geweest zijn. Dat zag ik niet zitten, dus ben ik naar de Blaarmeersen gegaan. Ik was er nog wel geweest, maar nog niet om te lopen. Vond het een meevaller. Heel gevarieerd mooi terrein. Alleen dat strand heb ik wat vermeden, er zat teveel volk en ik wou niet dat ze mijn zwoegen massaal aanschouwden! :-)
Twee rondjes heb ik gedaan, goed voor 6 kilometer lopen en 23 kilometer fietsen. Ik wou eigenlijk nog een rondje lopen (3 km) maar mijn drank was op, het was bloedheet en er kwamen nog vrienden op bezoek.
 
 
 
 

09:52 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.