26-07-04

Druk weekend

Op vrijdagavond ben ik twee rondjes gaan lopen rond de Watersportbaan. 10 km dus. Op het gemak en naar het hartje geluisterd dus maar in 1:14:17. Maar de tijd deed er niet echt toe. Het was behoorlijk warm, maar daar hou ik wel van en ik had voldoende drank mee.

Zaterdag ben ik ter beloning van mezelf eens naar de Intersport geweest en daar de laatste solden meegeplukt. Een loopshort en loop-T-shirt van Nike. Intersport is geweldig, daar hebben veel meer en bovendien hebben ze afdelingen per sport. Een heel deel van de winkel alleen Running, waaw! Direct een overzicht en je moet niet overal gaan zoeken...
 
Op zondag tenslotte stond er nog eens een wandeltraining op het programma, want binnen drie weken is het Dodentocht en ik moet toch een beetje voorbereid zijn. 7 uur aan één stuk door gewandeld langs bossen, paadjes water (en af en toe een drukke baan). Goed voor ongeveer 38 km denk ik. Volgende zaterdag nog een laatste uitgebreide wandeling voor Bornem. Na Bornem houden we het wandelen echt wel voor bekeken, want lopen is toch wel leuker dan wandelen!
 
 
 
 

13:14 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Knettergoed!!! Hoi Loperke, ik wilde hier gewoon even kwijt dat ik je blog knettergoed vind... Ik lees je verslagjes steeds met veel plezier. Ben zelf ook enkele maanden geleden begonnen met lopen en loop mijn 10km in ca. 75 minuten. (Mijn tong hangt tegen die tijd dan wel op mijn knieën, hoor). Ik vind het leuk om te lezen dat je al wat wedstrijden gelopen hebt. Voor mij is de drempel nog wat hoog, maar wie weet verschijn ik in de toekomst nog ns ergens aan de start, lijkt me wel eens leuk! Hoedanook, nog heel veel loopplezier en op naar die 20000 meters dan maar hè!!

Marieke.

Gepost door: Marieke | 26-07-04

@ Marieke Bedankt voor je leuke reactie!
Je loopt ongeveer dezelfde tijd als mij op de 10 km. Waarom eens niet meedoen aan een wedstrijd? Is echt wel leuk, hoor. Als je wil doen we er eens eentje samen! Heb jij geen blog? Is anders ook héél stimulerend om te blijven lopen, hoor! :-)

Gepost door: Loperke | 26-07-04

De commentaren zijn gesloten.