30-07-04

Lastig

Gisteren gaan lopen aan de Watersportbaan. 'k Was nog maar vertrokken en ik kwam Anneleen tegen, waarmee ik normaal voor het eerst zou gaan lopen. Maar door misverstanden waren we elkaar mislopen! Bon, heb me dan maar in haar richting gedraaid en in de voor mij tegengestelde richting gelopen. Da's wel effe raar, en ik vind "mijn" richting eigenlijk veel beter. Anneleen was al snel klaar met haar toerke en dan liep ik alleen verder. De spinning van de avond ervoor zat nog in mijn beentjes en het was verschroeiend heet, en die combinatie maakte het geheel erg lastig. Nochthans voortdurend mooi binnen mijn traningswaarden gebleven. Maar stoppen staat niet in mijn woordenboek! Het rondje uitgelopen maar dan wijselijk besloten om er geen tweede meer te beginnen!

16:04 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

toerkes draaien Ik doe regelmatig ook hetzelfde rondje in een park hier en heb zo ooit ook eens van richting gedraaid: resultaat: verkeerd gelopen! Je bent zo gewoon een vast pad te volgen en in de andere richting bleek er ineens een splitsing te zijn die ik nog nooit had gezien en natuurlijk pakte ik de verkeerde weg toen.
Nog veel succes met de wandeltraining!

Gepost door: Ruthje | 31-07-04

verloren lopen? hmm. lijkt me weinig waarschijnlijk een verkeerde afslag te nemen aan de watersportbaan. met al dat water en al.

Gepost door: ilse | 01-08-04

tijd? haidiho
zeg,ik zit hier ook vlakbij de watersportbaan,en kzit hier nu toch voor mijn herexamens,kan ik evengoe een beetje gaan lopen!maar om het zowa in mijn schema te laten passen vroeg'k mij af hoelang het duurde om de volledige afstand af te leggen?is het te doen zo s'morgens,voor ge begint te leren een rondje te lopen,en s'avonds dan ook?

Gepost door: marijn | 22-08-05

De commentaren zijn gesloten.