10-08-04

Verslag Dranouter

We vertrokken pas dinsdagmiddag naar Dranouter dus dinsdagmorgen vroeg opgestaan (warmte vermijden!) en genoten van het lopen. 10 kilometer gedaan, was echt zalig.
 
En ja, wij (mijn vriendje en ik) vertrekken steeds vroeg naar Dranouter. Het festival begint pas op vrijdag, maar toch gaan wij op dinsdagavond al ons tenten opslaan. Enerzijds omdat je het mag vergeten om op vrijdag 6 tenten samen op te zetten. Anderzijds omdat dat voor ons ons weekje binnenlandse vakantie is. We vinden dat een hele mooie streek, en als we op pensioen zijn willen we daar gaan wonen! Op woensdag en donderdag hangen we dan de toerist uit in Poperinge of Ieper. We blijven ook tot de maandag, om dan op ons gemak huiswaarts te gaan en aan de was te beginnen!
 
Op Dranouter heb ik één keer gelopen. Dat ik maar één keer gelopen heb, had vooral met de warmte te maken. Met dit weer ga ik enkel 's morgens vroeg lopen, maar op de camping van Dranouter zijn dat nu eigenlijk de enige uren dat je een beetje kunt slapen. Veel mensen houden er immers van om andere mensen uit hun slaap te houden. Nu, dat nemen we er graag bij, zo'n camping is echt wel ambiance hoor! (Alleen jammer dat er een onverlaat de slaapzak uit ons tent gepikt heeft. Aan de onverlaat: jammer dat je mijn GSM niet gepikt hebt! Maar tof dat je toch een slaapzak gelaten hebt en vooral ons twee gloednieuwe rugzakken ongemoeid gelaten hebt!)
 
Lopen in Dranouter was echt wel leuk. Vooraleer ik het wist zat ik in Frankrijk. Zo heb ik ook al eens in het buitenland gelopen! :-) Het gaat er wel wat bergop en bergaf, maar dat viel eigenlijk best wel mee! Eens je 100 meter van de camping af bent kom je geen levende ziel meer tegen en zo belandde ik in de "Verloren hoek". Er was daar ook echt helemaal niks, behalve een winkeltje dat zo heette. Vreemd, een winkeltje in niemandsland!
 
Fotootje is trouwens van Kadril, het concert dat me dit jaar het meest kippenvel bezorgde!
 
Gisteren was ik te moe om te gaan lopen en te lam geslagen door de warmte. Vandaag lukt het niet want bezoek vanavond en ik moet koken. Morgen ga ik echt lopen, want het kriebelt meer dan veel om weer te lopen!!! Daar hou ik het bij voor deze week, want vrijdag is er de beruchte Dodentocht! En daarna hervatten we de training voor de langere loopjes!
 
 
 

10:35 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

oef. nog een geluk dat jullie niet allebei 1.90m zijn ofzo, anders had dat wel problemen kunnen geven met die ene slaapzak...

Gepost door: ilse | 10-08-04

pikkedieven Tegenwoordig hoor je nogal wat, nergens kan je je spullen nog veilig achterlaten. Gelukkig bleef het maar bij een rugzak en heb je verder volop kunnen genieten van jullie weekske verlof. Ik heb Kadril ook al eens live gezien en vond dat zalig goed!

Gepost door: Ruthje | 10-08-04

GSM Ja, het was ook warm genoeg om zonder slaapzak te slapen.
Maar mijn GSM, mijn stokoude Nokia heeft ie niet willen stelen. Was een kieskeurige dief! :-)

Gepost door: Loperke | 11-08-04

De commentaren zijn gesloten.