18-08-04

Piercing

Vanmiddag weer gaan lopen. Had gedacht dat twee à drie rondjes wel voldoende zou zijn. Maar het ging zo goed! Het was zo lang geleden, ik had het zo gemist, ik had er zo'n plezier in dat ik gewoon nog een vierde rondje gelopen heb. Goed voor een kleine 40 minuutjes loopplezier.
Alleen een klein beetje last van de teennagel. Veel minder dan het geval was aan de andere kant. Maar ik zal toch maar een afspraakske maken met de pedicure voor een gaatje in mijn teennagel. Het is nu toch mode! Nu nog een piercing erdoor! :-)

13:41 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Halve Marathon Dag Loperke,
even voorstellen, ik ben Richard en al jaren een verwoed marathon- en andere afstandenloper. Ik ben verder secretaris en hulptrainer van het Marathonteam Mol, afdeling van Vabco Atletiek in Mol. Wij (Jos de trainer en ikzelf) begeleiden mensen die hoofdzakelijk langeafstanden en wegwedstrijden willen lopen, maar ook joggers of vrijetijdslopers (wedstrijden zijn absoluut geen vereiste). Op de website hierboven, vind je gratis trainingsschema's. Onze trainer Jos is al twintig jaar bezig als selfmade trainer en is zèèr ervaren in die dingen ondertussen). Wij werken op basis van lactaattesten tweemaal per jaar, o.a. prof. Jan Olbrecht komt onze testen afnemen. Dat alles wil zeggen dat wij jou een degelijk uitgebalanceerd trainingsschema kunnen aanbieden. Ik zou voorstellen om eens een kijkje te gaan nemen op onze website. Ik ken natuurlijk jouw talenten niet, maar begin maar eens met schema 9 (er staan er 10 op). Trainen is opbouwen, je lichaam prikkels geven. Tracht juist te lopen, niet te veel en vooral niet te snel ! Als je er alle dagen een wedstrijd van maakt, kom je op de wedstrijddag tekort. Als je op de website op "reacties" drukt, kom je bij mij terecht. Geef eens een reactie en laat eens weten wat je wilt (welke halve, hoe snel ...). Wij trainen nu naar de Kustmarathon van 2 October. Daar wordt ook een Halve georganiseerd. De échte trainingen moeten nog beginnen, of zijn net begonnen (16-aug.). Mss kan je nog aanpikken. De schema's zijn voor de marathon geschreven, voor de halve moet je gewoon de lange duurloop van 's zondags beperken tot MAXIMAAL 19 km in een traag tempo, en dat bouw je ook op 10-13-16-19). Succes. (moet terug aan 't werk... laat eens wat van je horen?)

Gepost door: Richard | 20-08-04

De commentaren zijn gesloten.