22-08-04

Geen triatlon

Vrijdag had ik een dagje verlof en ik ben dan de dag gestart met een 5-km tochtje langs de Watersportbaan. Echt vlot ging het niet, dus heb ik maar besloten om de triatlon te annuleren. Ik heb namelijk niet het gevoel dat ik zondag voluit zou kunnen gaan, dus dan liever niet. Ik ga nu trouwens niet te veel wedstrijdjes meer doen. Zou echt eens willen testen hoe ik reageer op 15 en zelfs 20 km, heel langzame duurloop. Want ik zou eigenlijk toch wel willen meedoen op 19 september aan de Nike City Run (halve Marathon) omdat dat:
1. een grote is, daar kom ik ongetwijfeld nog niet laatste aan. Vorig jaar was de laatste loper binnen na drie uur, moet haalbaar zijn!
2. het een paar dage voor mijn vakantie is. Ik vertrek dan drie weken naar Andalusiƫ en daar wil ik wel trainen, maar dat zal toch meer ontspannen zijn. De volgende gelegenheid voor een halve marathon zal misschien pas veel later zijn, daarom dat ik deze nog wil halen.
 
Donderdagavond werd mijn teennagel weer doorboord. Weer twee gaatjes. Mijn pedicure had al lol als ze me zag komen: "Hoeveel km heb je nu gedaan!?". In tegenstelling tot de andere teennagel wordt deze wel niet blauw, gelukkig maar!

10:21 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.