23-08-04

MP3-speler

Normaal ga ik altijd op zondagmorgen gaan lopen. Maar gisteren was ik wel heel vroeg wakker (8 uur verdorie, en dat op zondagmorgen) maar ik besloot maar eens te wachten met gaan lopen tot in de namiddag. Dat had ik dus beter niet gedaan, want in de namiddag bleek het plots veel te warm om te gaan lopen. Dus ben ik pas om 18 uur vertrokken. Ik verwachtte nog volk tegen een uur of 8 en ik was van plan om 10 kilometer te lopen (en daar doe ik wel 1.15u over). Eénmaal aan het lopen begon het weer te malen in mijn hoofd, dat ik zeker nog moest douchen ervoor en dat ik dan geen tijd genoeg zou hebben. En dus ben ik maar op 8 kilometer gestopt. En niet onterecht want ik was net uit de douche als mijn bezoek er was. In het vervolg vertrek ik minstens drie uur vooraleer ik bezoek heb om te gaan lopen!
 
Het was trouwens de eerste keer dat ik mijn MP3-speler meenam om te gaan lopen.
Conclusie:
* ik heb geen MP3-speler nodig om te lopen. Het hinderde me niet. Maar is even leuk zonder. Hoewel, bij langere afstanden toch wel aangenaam.
* ik moet nog op zoek gaan naar de juiste loopmuziek. Tips altijd welkom!
* soms iets moeilijker om hartslag te controleren, want op snellere muziek ga ik sneller lopen. Maar ik ga nu ook geen slows beginnen spelen terwijl ik loop! :-)

10:10 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

MP-3 speler Hoi Loperke
ik heb je al gevonden zie,
sèg één goeie raad, mijn vrouw werkt in een hersteldienst voor DVD's, harde schijven en MP-3's: een mp3 heeft een harde schijf en kan absoluut niet tegen de schokken van het lopen ! Zij moet er dagelijks een tiental herstellen dus ze weet het uit eerste hand...dus niet doen; ik vind ook dat je dat niet nodig hebt, luister naar de natuur, naar je pas, naar ...
er is zoveel moois. Groetjes, Richard.

Gepost door: Richard | 23-08-04

MP3 Ik loop regelmatig met een MP3-speler en heb er nog totaal geen problemen mee gehad. Ik kan ook op allerlei soorten muziek lopen, zowel snelle als trage muziek, het hindert mijn looptempo niet. Ik vind het leuk als afleiding voor mijn extra lange duurlopen en als ik geen gezelschap heb, maar ik kan ook wel evengoed zonder. Ik neem hem gewoon mee als ik zin heb in een beetje muziek luisteren.

Gepost door: Ruthje | 23-08-04

MP3 He Loperke ...
ik loop geregeld met mp3 player , volgens mij wordt alls digitaal opgeslagen , en zijn die spullen perfect schokvrij .. zoals Ruthje loop ik op eender welke muziek ... zelfs slows ... en dat gaat mijn snelheid niet beïnvloeden ... uiteraard is het gevaarlijk omdat je het voorbijkomend verkeer niet echt kunt horen ...

Gepost door: Yoeri | 23-08-04

natuur Naar de natuur luisteren aan de Watersportbaan is een beetje moeilijk! :-)
Ik ben een echt stadsmens en ik vind Gent geweldig, maar een bos om in te lopen mis ik nu wel een beetje. Echt leuke parken zijn er ook niet, vind ik. Maar bon, ze werken aan een stadsbos!

Van die schokken: dat heb ik nogal gehoord. Maar de mijne heeft er voorlopig absoluut geen last van en het dingetje heeft ook maar 50 euro gekost (e-bay!).

Gepost door: Loperke | 24-08-04

Groen Toen ik nog in Gent woonde, ging ik rondjes in de Blaarmeersen lopen als ik ECHT groen moest zien. Maar anders ken ik in Gent ook geen andere plek waar je kan vergeten dat je in de stad bent. En als je echt eens diep moet ontstressen, dan neem je elk toertje rond de zwemvijver een keer de trapjes op de skiheuvel mee! ;-)

Gepost door: Stefan | 25-08-04

mp-3 speler hey!!
kvin da handig om me ne mp3 te lope!
ma ja das mijn mening hé!!
kussssssssssssss

Gepost door: ik | 30-07-06

De commentaren zijn gesloten.