30-08-04

Vermoeid

Vrijdag 10 km gelopen. Ik heb eens wat doorgelopen, want vond dat ik de laatste tijd trager en trager liep. OK, het volhouden is ook belangrijk, maar had het gevoel dat ik achteruit ging.

Zondag wou ik dan nog eens 10 km lopen. Maar voelde me niet echt goed toen ik opstond en ben maar wat teruggekropen in mijn dan. Moest toen naar een bbq, die natuurlijk de rest van de dag zwaar op mijn maag gelegen heeft. Niet gaan lopen dus.

Vandaag drie snelle rondjes in het park gelopen. Ik plan deze week een drukke loopweek. Iedere dag gaan lopen, de ene keer al wat meer dan de andere keer. Behalve op vrijdag, dan ga ik kijken naar het lopen. (Memorial Van Damme).

Ik ga bij nader inzien toch maar niet meedoen aan de halve marathon op 19/09. Ik ga me degelijk voorbereiden op die in mei. Dat zal veruit het beste zijn, denk ik. Dan doe ik tussendoor nog wat 10 km/miles wedstrijdjes en zo.

16:58 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

verstandig Hey Loperke, gij zijt ook goe bezig hoor, maar ik denk dat op 19 sep een halve marathon voor jou misschien net iets te veel van het goeie gaat zijn. Probeer eerst eens een 10 mijl? Daarmee krijg je al een heel goed idee van wat je kan verwachten van een halve marathon. Een tip: die van Antwerpen is nen hele plezante, da's eind april en die doe ik ook zeker mee. Van daaruit is het maar een kleine stap meer naar een halve marathon.

Gepost door: Ruthje | 30-08-04

vervolg... 'k had iets te rap ge-enterd. Om effe te vervolgen: 'k vind je beslissing om dus nog niet mee te doen met de halve nu in september héél verstandig. Ik heb zelf anderhalf jaar gewacht vooral mijn eerste 10 mijl-wedstrijd te doen, en die wedstrijd is mij toen supergoed bevallen (lees verslag maar op mijn blog, april 2004) omdat ik er zo goed op voorbereid was. Groetjes

Gepost door: Ruthje | 30-08-04

Brussel...? Na die 10 mijl zou je dan ook een maandje kunnen doortrainen voor de 20K van Brussel. Aangezien die 20.6 kilometer lang is, is dat een volgende tussenstap naar de halve marathon: van 20.6 naar 21.1 is dan maar een heeeel klein stapje meer! :-)

(En dan kan je ook de ambiance meemaken van eens in het gezelschap van 20,000 anderen te lopen.)

Gepost door: Stefan | 31-08-04

wedstrijdjes Ewel, die 10 mijl van Antwerpen lijkt me leuk en die 20 km van Brussel bedoelde ik. Halve marathon of 20 km, blijft bijna hetzelfde, hé! :-)

Maar zou graag nog een paar wedstrijdjes tussendoor doen, 8 km, 10 km, 12 km, ... Ik bekijk het wel!

Gepost door: Loperke | 31-08-04

halve marthon Hallo loperke,
vooreerst proficiat met Uw blog, heb hem volledig gelezen. persoonlijk heb ik niet de discipline om zoiets te doen. zelf loop in nu anderhalf jaar, daarvoor ging ik ook wel eens een maand of 2 a 3 lopen in de zomer, maar de winter was er steeds teveel aan. Door mij voor te nemen de 20km van Brussel te lopen, en het ook te verkondigen had ik mijzelf verplicht om ook de winter door te lopen. ben in april 2003 beginnen lopen en de 20 km uitgelopen in 2.01.03. heb ik dat jaar ook momenten gehad dat ik het minder goed ging, en heb dan een beetje minder hard getraind, om de moment dat mijn lichaam niet meer kloeg, terug een stap verder te zetten.
Dus niet panikeren als het wat minder gaat, en steeds naar U lichaam luisteren. Het komt dan zeker goed, en wie weet tot in brussel volgend jaar

Gepost door: ikke | 31-08-04

alle begin is... pfiew. tien kilometer. ik denk dat ik maar eens aan dat beginnersschema begin, donderdag, en hoop dat de rug het uithoudt om ooit ook zover te komen... Als het een beetje meezit kunnen we na de winter samen gaan rennen. Kijk er al naar uit.

Gepost door: ilse | 31-08-04

Drummen Zoveel is duidelijk: volgend jaar wordt het NOG drukker in Brussel! :-)

Gepost door: Stefan | 01-09-04

De commentaren zijn gesloten.