02-09-04

Aanstekelijk

Lopen werkt echt wel aanstekelijk!

Ik ben beginnen lopen omdat Brenda beginnen lopen is. Ik dacht: "wat zij kan, kan ik ook", dus bond ik de loopschoenen aan. Door mijn zoekertje is Sofie samen met mij beginnen lopen en dus meer regelmatig.

Zijn mijn voorbeeld gevolgd:

* Hans: deed voordien nooit aan enige vorm van beweging. Houdt het toch al enkele weken goed uit.

* Dirk: heeft geen goede conditie, wil volgend jaar de Mont Ventoux opfietsen en wil dringend wat kilo's kwijt. Is sedert een week bezig met het start-to-run schema. Goe bezig!

* Ilse: heeft vroeger nog gelopen maar is ondermeer door rugklachten gestopt. Is een trouwe bezoekster van deze blog en wil het vanavond opnieuw proberen, ook met het start-to-run schema.

* Liesbet: heeft van nature een goede fysieke conditie. Overschat zichzelf af en toe een beetje: is gisteren voor het eerst gaan lopen en liep meteen 5 km in 33 min en kan nu nauwelijks nog bewegen! :-) Ja, ze heeft al een fikse uitbrander gekregen van mij dat je zo niet hoort te starten met lopen!

Niet slecht, hé! Mijn motivatie is meteen terug, ik moet het goede voorbeeld blijven geven, hé!

Als ze nu ook nog eens allemaal met een blog zouden beginnen... hebben wij geen bezoekers meer! :-)

15:43 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Iedereen ... En zo krijgen we misschien ooit iedereen aan de loop ...
bij mij is dat ook zo ... heb er al heel wat in beweging gebracht, en ben zelf dankzij een loper wat serieus begonnen ....

Gepost door: Yoeri | 02-09-04

motiveren Ik heb ook verschillende mensen aan het lopen gekregen, o.m. door tijdens mijn middagpauze af en toe te gaan lopen (wij hebben douches op het werk), zijn er een 5-tal collega's ook beginnen lopen...

Gepost door: Ruthje | 02-09-04

De commentaren zijn gesloten.