02-09-04

Motivatie

Mijn motivatie is tegenwoordig ver te zoeken. Heeft er allicht mee te maken dat ik beslist heb om de 20 km niet te lopen in september, maar pas volgend jaar in mei. In plaats van een voorspelde drukke loopweek zal het een kalme loopweek worden!

Dinsdagavond vond ik het idee om met mijn vriend te gaan eten plots veel aantrekkelijker dan het idee om te gaan lopen. En toegegeven, de Pablo's (mexicaans restaurant in Gent) heeft me weer niet ontgoocheld!

Woensdagavond ging ik ook gaan lopen maar ik had net die dag een nieuwe GSM gekocht. Dat moest dringend allemaal uitgeprobeerd worden natuurlijk. Gelukkig koop ik maar om de 4 jaar een nieuw mobieltje! Mobieltje is trouwens zeer geschikt om mee te gaan lopen: licht en kan als radio gebruikt worden! Ter afwisseling als mp3-speler. En om ondertussen actualiteit en live-sport te volgen!

Vanavond ga ik echt lopen. Heb afgesproken met Ilse, die terug wil herbeginnen met lopen. Hopelijk houdt haar rugje stand, want daar heeft ze al de nodige problemen mee gehad.

Vrijdag ga ik naar de Memorial Van Damme. Samen met mijn schoonzusje Lieze, 14 jaar. Ze is atletiekgek en ze is ook erg goed. Als ik haar tijden hoor durf ik helemaal niks meer te zeggen! :-) Helaas doet Cedric Van Branteghem niet mee, maar er is nog genoeg schoon volk! 42 medailles of zo!

Zaterdag heb ik ook weer een loopafspraakje. Dan ga ik met Sofie 10 kilometertjes lopen. Hopelijk zondag ook nog een beetje en dan is mijn loopweek toch nog geslaagd!

En zoals een andere vriend zei: "rust is ook belangrijk".

14:34 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

iedereen beroemd joepie! ik ben beroemd nu want ik sta op de loperke-blog. woehoe !

Gepost door: ilse | 02-09-04

foto Ik zal vanavond met mijn gloednieuwe gsm een foto nemen van uw eerste training, dan ben je op slag nog meer beroemd! :-)

Gepost door: Loperke | 02-09-04

De commentaren zijn gesloten.