06-09-04

Update

Donderdagavond met Ilse gaan lopen. Ze wou pas laat vertrekken (en ik moest ook eerst naar de kapper). Dus kwamen we pas om kwart voor 9 toe aan de Blaarmeersen. Ik wou eigenlijk twee rondjes doen, maar na een half rondje begon het zo vlug donker te worden dat een tweede rondje er echt niet meer zou inzitten. Daarna nog wel twee rondjes geblade en één klein toerke meegelopen als Ilse aan het bladen was. Toch nog sportief geweest dus. Ilse zal het trouwens bij bladen houden, ze heeft de dagen nadien toch teveel last gekregen van haar rug hoewel het de dag zelf heel goed ging.

Zaterdagavond was het veel te warm om te gaan lopen, dus op zondagochtend vroeg opgestaan en naar de Watersportbaan getrokken. 10 kilometer gelopen. Het was na een tijdje toch al weer vrij warm. Ben zelfs gevallen! Iedere keer als ik aan de Watersportbaan loop denk ik: deze boomwortels moeten ze toch eens verwijderen anders gaat er eens iemand over vallen! En jawel, hoor! :-)

Zo werd mijn loopweek toch nog goed afgesloten!

De Memorial was trouwens de max! Een uitverkocht stadion is op zich al indrukwekkend. En dan al die activiteit op het veld! We zaten vooral heel goed om het polstokspringen te zien (wereldrecord van Isanbajeva) en de waterbak (waar shaheen even struikelde alvorens een nieuw wereldrecord te vestigen op de 3000 meter steeple). De aankomsten waren iets moeilijker te zien. Maar alleszins de moeite! En Kim Gevaert hebben we toch wel goed kunnen zien!

Nog iemand vergeten in de categorie aanstekelijk: ook Mieke is vorige week begonnen met lopen. Het schema was iets te zwaar, maar deze week probeert ze het met een iets lichter schema! Veel succes!

13:30 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.