15-09-04

Kangoeroe

Men wil een nieuwe rage langeren: de kangoojumps. Als je de site gaat bekijken (www.kangoojumps.be) lijkt het wel alsof je er al uw problemen mee kunt oplossen: gewrichtsproblemen, overtollig vet, het smelt allemaal weg als sneeuw voor de zon! Het wordt onder andere aangeraden als aanvulling van een looptraining.

Nu heb ik ooit eens het voorrecht gehad op een sportdag om die dingen uit te proberen en we hielden er een uurtje aerobicles mee. Nu ben ik al niet zo'n aerobickrak (er is iets fundamenteel mis met mijn hand-been-coördinatie) maar ik was toch wel bijzonder blij dat ik die dingen terug uit kon doen!

Nu ja, ik lanceer het toch maar even, misschien iets voor Ilse haar pijnlijke rug te sparen, of voor Dirk om zijn knieën te sparen, idem voor Mieke. Of voor Sofie, voor het geval ze ergens pijn zou krijgen! :-)

Sofie is trouwens ook met een blog begonnen: http://koperke.skynetblogs.be. De inspiratiebron spreekt voor zich. En Sofie beweert dat ze nogal veel koopt. Misschien kan ze die kangoojumps kopen, dan kan ik ze nog eens proberen. :-)

16:35 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

No way! Zoals je kunt lezen op mijn blog koop ik alleen die dingen die me eleganter doen lijken ... :-)

Gepost door: Sofie | 15-09-04

De commentaren zijn gesloten.