16-09-04

Buurtloop

Gisteren was ik me aan het bedenken dat het toch wel lastig was dat ik steeds 10 minuten moet fietsen vooraleer ik mijn looppiste bereik. Helemaal in het begin heb ik nog wel eens geprobeerd om in de buurt te gaan lopen, maar dat vond ik toen niet fijn. Maar ik besloot het toch nog maar eens te proberen. Ik woon tenslotte in een leuke buurt in Gent aan de Leie, en aan het water lopen is wel leuk.

Dus ben ik via de nieuwe jachthaven en de Visserij op het nieuwe fietsersbrugje aan het Keizersparkje gekomen. Jammer dat dat parkje niet wat groter is. En dan ben ik teruggelopen. Goed voor 46 minuten.

Het was een enorme meevaller en ik ga dat zeker nog doen! Nog een opsteker: ik ben zeker 6 andere lopers tegengekomen en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht!

Voordelen van een buurtloop:

* je kan direct starten

* je kan direct erna de douche in

Nadelen van een buurtloop:

* buren zien u zwoegen en zweten

* je komt niet uitsluitend andere sporterstegen.

13:21 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

buurten ik doe dat soms ook wel eens, de deur uit en direct beginnen lopen naar het park ipv er met de fiets of auto heen te rijden. Da's dan al direct 3 km achter de rug, maar ja, dus wel rekening houden met winkelende mensen die je raar staan aan te staren en zo, maar ik trek mij dat al lang niet meer aan. Succes a.s. zondag hé!

Gepost door: Ruthje | 17-09-04

werkeloos vroeger toen ik nog in ploegen werkte, deed ik dat bijna elke dag en dan nog wel overdag. Alleen dacht iedereen in de buurt dat ik werkeloos was. Kan ik me wel iets bij voorstellen. Maar je hebt wel gelijk, je bent zo weg en zo thuis, vooral prettig als het slecht weer is.

Gepost door: Jimi | 17-09-04

buurtloop wij moeten blijkbaar niet zover van elkaar wonen : ik loop altijd langs het jaagpad van de schelde: voor jou dus over die nieuwe fietsbrug en dan maar het water volgen , als je wil tot aan de brug in Melle , dat zou toch op een goeie 15 km moeten uitkomen vanaf de fiestbrug denk ik...

Gepost door: didier | 11-10-04

De commentaren zijn gesloten.