24-09-04

Crash


Als ik het allemaal goed gezien heb op TV en als ik dit schema van de Standaard bekijk ga ik er van uit dat onze premier mijn loopparcours ingevlogen is! Of er schade is aan het loopparcours heb ik nog niet kunnen ondervinden, ben er voorlopig niet meer geweest.

Dinsdagavond gaan lopen langs de Visserij. Ging de hele tijd heel goed tot plots het licht uitging na amper een half uurtje. Vreemd, heb dat nooit eerder gehad.

Gisteren was het dan sportdag (ja, ik ben een ambtenaar) en die is volledig uitgeregend. Veel gewandeld en ben dan 's avonds niet meer gaan lopen want had nog massa's werk. Zondag vertrek ik op reis en moet zien dat alles klaar geraakt tegen dan!

Zondag werd ik trouwens 300ste op 480 deelnemers. Niet slecht, vooral over mijn tijd blijf ik zeer tevreden!

Morgenochtend loop ik nog eens 10 kilometer rond de Watersportbaan (zal dan eens kijken of ik nog een stukje audi vind) en dan vertrek ik voor drie weken naar Andalusië!"

11:42 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

visserij Ben je weer bij mijn voordeur gepasseerd? Ge moet de volgende keer eens claxoneren. Of als ge ooit nog eens een appelflauwte krijgt moogde bij mij altijd binnenspringen voor een stevige trappist, dat helpt.

Gepost door: dirk | 24-09-04

soevenir Dat stukske Audi houd je dan toch als souvenir zeker... Veel plezier in Andalusië! Hopelijk kan je daar ook al lopend eens van het landschap genieten hé.

Gepost door: Ruthje | 24-09-04

Andalusië Ik geraak niet binnen op de server van skynet dus doe ik het zo maar.
Vanmorgen nog 10 kilometer gelopen dus ik vertrek in topconditie naar Andalusië! Ik ga zeker proberen eens een berichtje te schrijven, maar erg vaak zal dat niet zijn. En ik ga er zeker ook wat toerkes lopen!
Aan degenen die meedoen aan wedstrijden: veel succes! Aan de andere lopers: ook veel succes! Tot binnen drie weken!

Gepost door: Loperke | 25-09-04

Veel plezier Prettige vakantie, en denk eens aan die arme sukkelaars in de regen als je zwetend onder de brandende zon loopt!

Gepost door: Stefan | 25-09-04

De commentaren zijn gesloten.