29-10-04

Laarzen

Geen zorgen, geen paniek, ik loop nog altijd hoor! Het is er deze week alleen niet zo vlot van gekomen om mijn blog up te daten. Dinsdag gaan lopen in het donker. Nu ja, in Gent is dat relatief, lichten genoeg. Ik had zelfs een supporter! En nog 6 andere lopers tegengekomen, alsof ze me allemaal wilden steunen op mijn eerste donkere tocht! :-)

Ik vond het zelfs zo leuk dat ik op woensdag nog eens geweest ben. Na drie minuten heb ik wel een kort babybezoek ingelast bij onze vorige huiseigenaars, maar dan nog vlot 40 minuten gelopen!

Er moet me iets van het hart, lopen heeft een nadeel! Ik heb sowieso al dikke kuiten en door het lopen kan ik nu niet meer in mijn "botten" die ik vorig jaar gekocht had. Ze waren toen net goed voor mijn stevige kuitjes en nu zijn ze te smal. De laatste 5 cm gaan nauwelijks dicht (het lukt nog net maar dan spatten mijn benen er uit). Dus laat ik ze maar open staan, onder een lange broek ziet toch niemand dat! :-) En nu heb ik een excuus om nieuwe schoenen te kopen! :-) Laarzen? No way dat ik die nog vindt voor mijn kuitjes! Heb vorig jaar al zo hard moeten zoeken!

16:15 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

je bent niet alleen... Ik heb hetzelfde probleem, heb al tientallen laarzen geprobeerd maar ik geraak er niet in! En Koen maar zagen dat ik toch maar eens "botten" zou kopen om onder mijn rokje te dragen.... helaas!

Gepost door: Ruthje | 31-10-04

Het bestaat Speciaal schoenzaken voor niet courante maten bestaan echt WEL !
Ook voor de dikkere kuiten !!!
Wist je niet dat een aantal zaken er zich haast in specialiseren ???

Vriendelijke groeten van een, weliswaar, licht-kuitige.... (38cm kuit, is NIET veel !!!!)

Wig

Gepost door: Wig | 03-11-04

De commentaren zijn gesloten.