08-11-04

Loopweekend

Ik had een rustig weekend en heb er een weekend in het teken van lopen van gemaakt. Zaterdag eerst een paar sportwinkels gedaan want ik wou nog een driekwart-loopbroek, die lange van de Aldi vind ik momenteel nog veel te warm. Nergens meer te vinden natuurlijk. In Di-sport heb ik twee topjes gekocht. Stom voor in de winter, maar van de zomer heb ik zoveel plezier beleefd aan dat topje dat ik er nu nog maar eens twee dezelfde (andere kleurtjes) kocht. 5 euro per stuk, kon niet sukkelen hé.

Daarna gaan lopen. Had na twee minuten het gevoel dat ik wou stoppen, toch doorgegaan en toch een half uurtje gelopen.

Op zondagmorgen stond er dan een 10 km op het programma. Maar ik kreeg telefoon dat mijn schoonzusje (13 jaar en loopgek sedert haar zesde) meedeed aan de veldloop in Gent. Ik dus eerst naar daar en haar gaan aanmoedigen. Leuke sfeer hing daar maar zou er zelf nooit aan durven meedoen. Zou ook niet weten in welke categorie. Ik kan blijkbaar enkel deelnemen aan die waar de onfortuinlijke Veerle Dejaeghere aan meedeed en dat zou ik nooit durven. Ik zou op TV komen, ja, als eerste gedubbelde! :-) Of zijn er nog andere categorieën? Het was me niet geheel duidelijk.

Voor het hoofdnummer ben ik niet gebleven, ben naar de intersport geweest. Die was open omdat er opendeurdagen waren. 15% korting! Daar hebben ze zowaar een hele running-afdeling. Mooi maar verschrikkelijk duur! Ik heb er wel een driekwart loopbroek gevonden, daar hingen ze nog in alle maten en kleurtjes! Iedere keer vind ik zelfs dingen waarvan ik het bestaan niet afwist. Dit keer waren dat lopershandschoenen! Ik kreeg ook nog wat sportgelletjes mee ter gelegenheid van de opendeurdag, ga ik zeker eens proberen.

Van al dat gekijk naar lopen en loopkledij begon het te kriebelen en moest ik gaan lopen. Plan was 10 km aan de watersportbaan. Maar had mijn motor een beetje snel opgeblazen, ik wou namelijk niet onderdoen voor al dat sportief volk dat daar rondliep (er was ook nog turngala):-). En op het einde van de eerste ronde viel me in dat ik de herhaling van Expeditie Robinson niet getimed had! Ik ben dus maar naar huis gegaan, zal wel eens extra lopen... Maar mag best tevreden zijn, 5 km in een vrij snelle tijd.

10:33 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.