16-11-04

Vianden

Weer even geleden dat ik nog geschreven heb maar ik wel flink gelopen hoor ondertussen.
Donderdagmorgen heb ik een tochtje van 34 minuten gemaakt. Daarna vertrok ik voor vier dagen naar Vianden. Ja, het was lang geleden dat we op reis geweest waren! :-) Om jullie helemaal jaloers te maken: in december gaan we nog eens vier dagen naar Milaan!


Zoals jullie weten loop ik enkel graag als het vlak gaat, dus in Luxemburg heb ik niet gelopen, hoewel ik mijn loopgerief wel mee had. Maar we hebben wel stevige wandelingen gemaakt. De dag nadien hadden mijn reisgenoten wel overal ergens last, maar ikke niet!


Bij het terugkomen uit Luxemburg zondag ben ik dadelijk gaan lopen, dat mocht wel na drie dagen vier-gangen-menu's. Heb 45 minuten gelopen dan, ging best lekker, ik had veel erger verwacht! :-)


Gisteren heb ik dan afgesproken met Dirk, die een maand of twee geleden begonnen is met het start-to-run schema. Vorige week kon ie een half uur aan één stuk lopen, dus wilde ie wel eens meegaan met mij. Amai, hij liep echt goed door! Sterk, hoor, zo'n prestatie! Als ik dat vergelijk met zijn conditie van drie maanden geleden... Proficiat, zulle!
10:25 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.