19-11-04

lopen in de regen

Woensdag een beetje proberen lopen maar het ging me niet af. Mentaal en fysiek was ik niet in staat om lang te lopen. Na 15 minuten heb ik er dan maar de brui aan gegeven.

Maar donderdag ging ik opnieuw lopen met Dirk. En hoewel ik nu toch al even loop was het eigenlijk nog maar de tweede keer dat ik in de regen liep. Geluk gehad zeker? Het regende dat het goot dus alle zandweggetjes waren overstroomd en modderig. Daarom hebben we maar een toer door de Gentse wijken gedaan, over geharde grond. Aangezien ik nogal afwisseling gewoon ben, en niet constant hard, begon ik dat aan het eind toch wel te voelen in voeten en knieën. Volgende keer toch maar liever weer wat zachte ondergrond!

Dit weekend staat er weer een lange tocht op het programma. Zeker 10 km, maar wie weet zit er zelfs eens een 15 km in? Ik hou jullie op de hoogte!

15:42 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

regen Normaal heb ik ook niks tegen lopen in de regen, maar ik ben een ongelooflijke koukleum en ik zag het gisteren totaal niet zitten om me erin te begeven (hier in Antwerpen had het toen ook al wel een uur of 10 aan een stuk gegoten, wat niet echt stimulerend was, héhé). Vandaag gelukkig maar een paar minuutjes regen gehad en dat was best wel lollig (de hagelbollen een beetje later waren iets minder leuk). Nog veel loopplezier!

Gepost door: Ruthje | 19-11-04

running beste sportmensen, Ik moet jullie allemaal bewonderen om de moed die jullie opbrengen om na een zware dagtaak nog te gaan lopen. gefeliciteerd.

Gepost door: luc | 18-08-05

De commentaren zijn gesloten.