23-11-04

Kou en donker en nat: tof!

In de zomer maakte ik me enorm veel zorgen over de winter. Dat koude, natte, donkere weer, dat leek me niet zo ideaal om te gaan lopen. Maar nu het zo ver is vind ik dat eigenlijk best leuk. Vorige week gaan lopen in de gietende regen. Zondagmorgen gaan lopen toen het net niet vroor. Mét een stevig briesje. Ook het donker valt best mee, maar in Gent Centrum is het natuurlijk nooit echt donker.

Het vertrekken, de motivatie vinden om te vertrekken, is vaak nog het moeilijkste. Wat daarbij helpt is natuurlijk een loopmaatje. Daarvoor had ik eerst Sofie, maar da's nu praktisch wat moeilijker geworden. Maar met Sofie doe ik nu andere dingen. Shoppen en gaan eten bijvoorbeeld! Tegenwoordig ga ik al eens lopen met Dirk. Is toch altijd leuker om met twee te lopen, zeker in het donker!

Lopen in die donkere, natte koude omstandigheden...Zoals ook Koen het zegt: een jaar geleden zou ik raar staan kijken hebben. Nu loop ik zelf rond. Ja, je moet een loper zijn om het te begrijpen!

14:00 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Loopmaatje Met een maat gaan lopen is de beste motivator. Omdat Lien in Gent woont en ik in Torhout en we over de middag niet meer gaan lopen, zit ik zonder maat. Het gevolg laat zich al raden: het lopen zit in het slop. Ik kom na het werk veel te laat thuis om in 't donker nog te gaan lopen. Daar bovenop maakt de reuzehonger van lopen wel het laatste van mijn gedachten. Maar ik heb beloofd om deel te nemen aan een wedstrijd en naast de loopmaat is dat toch wel de tweede beste motivator. Stekene, here I come!

Gepost door: Sofie | 25-11-04

douches Ach, ooit installeren ze hier wel eens douches in het gebouw, of verhuizen we naar een gebouw met douches en dan kunnen we misschien weer lopen over de middag?

Gepost door: Loperke | 25-11-04

De commentaren zijn gesloten.