15-12-04

Canneloni a la Lina

Maandag gaan lopen en het feit dat ik vertrokken ben vond ik al héél dapper van mezelf. De trein had een dik half uur vertraging door een "persoonsongeval", zoals een zelfmoord bij de NMBS omschreven wordt. Het was bitter koud en ik had wel 1000 excuses om niet te vertrekken. Maar ik ben toch vertrokken. Voor slechts 25 minuutjes, maar beter dan niets natuurlijk.
 
Plan was dat ik op dinsdag terug ging lopen maar drie dagen na elkaar was me toch van het goede teveel, dus heb ik gisteren alvast wat voorbereidingen gedaan. Vanavond komen er vrienden bij ons eten, en ik heb alvast de tafel gezet en wat voorbereidend werk gedaan voor het eten. Vegetarische canneloni op het menu, mijn specialiteit. Dus is er vanavond tijd om een half uurtje te gaan lopen. Ik ga dan vrijdag nog kort eens de beentjes loslopen zoals dat heet en zondag moeten we er staan.
 
Met Dirk heb ik al een taktiek afgesproken. In het begin blijven we samen en zien we wel. We hebben toch ongeveer hetzelfde tempo. Als we zien dat we niet laatste zullen eindigen gaan we elk ons eigenste tempo lopen en gaan we ervoor. Indien we de rode lantaarns zijn gaan we samen rode lantaarn zijn. Minder genant. Want ik vrees er toch wel voor hoor, denk dat er in de winter minder amauteurs tussenlopen, zeker nadat ik het verhaal van Joerie zijn vrouw hoorde...
 
Het weer gaat omslaan. In plaats van mist en vrieskou komt er wind en regen. En toch ben ik daar blij om. Ik loop liever in de regen dan in de mist. En door de wind kan de vervuiling wegtrekken. En die vrieskou vind ik eerlijk gezegd ook maar niets om in te lopen. Raar hoe je als loper plots andere weertypes leuk vind.
 
 

10:01 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Succes! Alvast veel succes voor zondag. Ik duim.

Gepost door: i. | 15-12-04

Canneloni a la Lina Hoi,
Vermits ik gewoonweg verslaafd ben aan pasta's enzoverder, graag es je receptje ... het water komt me in de mond, alleen nog maar door naar die foto te kijken.

Gepost door: Koen | 15-12-04

Weer of geen weer Het klopt dat je door te gaan lopen ons zeeklimaat helemaal anders gaat inschatten. Deze zomer heb ik geen enkel moment gesakkerd wanneer het koeler of regenachtig was. Niks is beter om te gaan lopen dan een koele zomeravond of een gematigde winterdag.

Gepost door: Sofie | 16-12-04

De commentaren zijn gesloten.