23-12-04

Douches en Mechelen

Gisteren voor het eerst sinds lang nog eens gaan lopen met Sofie. Over de middag in het Warandepark. In de regen en wind, maar eens we aan het lopen waren viel het best wel mee. Héél op het gemak 35 minuutjes gelopen. Heel tof. We hebben ons voorgenomen om dat terug één keer per week te doen.

Wel jammer dat we geen douches in het gebouw hebben. Ik ben hier al een tijdje over aan het communiceren met onze gebouwverantwoordelijke, maar het ziet er niet goed uit. Aangezien we eind 2006 uit dit gebouw zouden wegtrekken zijn ze niet meer van plan om in douches te investeren voor dit gebouw. Er zijn eigenlijk wel douches, maar die zijn voorbehouden voor het personeel van het restaurant, daar mag de gewone ambtenaar niet komen. Ondertussen fungeren Sofie en ik wel zo'n beetje als aanspreekpunt voor alle would-be-sporters-als-er-douches-zouden-zijn. Waarschijnlijk heeft het er mee te maken dat wij met onze sportieve tenuekes door de gang durven flaneren. We overwegen een enquete. Misschien heeft Vervotte nog wat geld over voor ons voor een knappe design-douche?

Verder ben ik gisteren voor het eerst in mijn leven in Mechelen geweest. Vond het een hele mooie stad, ik ga zeker nog eens terugkeren overdag en met wat meer tijd! We hebben er een leuk toneelstukje gezien: De Kale Zangeres. Leukste zin: "ge neemt ne cirkel, ge aait er over en hij wordt vicieus!". Ja, het was nogal een absurd stukje…
11:32 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

een van mijn informaten wist me te verteleln dat gij ne keer mij ging komen spotten eergisteren ofzo...
maar 'k heb u niet kunne detecteren ;-)

Gepost door: cms | 23-12-04

vicieuze cirkel waar ken ik dat van, dat zinnetje?

Gepost door: i. | 23-12-04

antwoorden @cms: jammer, ik was net op het zesde maar jij niet...
@ilse: gij zijt de vorige keer met mij meegeweest naar de Kale Zangeres, vandaar...

Gepost door: Loperke | 23-12-04

thank you! ik kon er niet meer opkomen. Dank voor uit lijden verlossen...

Gepost door: i. | 23-12-04

De commentaren zijn gesloten.