07-01-05

Identiteit

Al enige tijd was ik me vragen aan het stellen over mijn identiteit. Het is te zeggen, over het niet weten van mijn identiteit als ik alleen ga lopen en er gebeurt iets met me. Ik stort ineen door uitputting om maar iets te zeggen en ben zelfs niet meer in staat me mijn naam te herinneren. Aangezien ik mijn identiteitskaart niet meeheb als ik ga lopen zocht ik naar een andere oplossing.
Tot ik deze week op puppie-bezoek ging bij mijn broer. Ik moest uiteraard een cadeautje meehebben en in de dierenwinkel zag ik deze SOS-clip liggen. Een kleine lichte houder met een klein papiertje in. Daarop heb ik mijn naam geschreven en de telefoonnummers van de belangrijke mensen in mijn leven. Plakband erover en zo aan mijn schoen gehangen, aan de veters. Heel licht, je voelt het niet als je loopt en ik ben weer herkenbaar. Een aanrader!
Dat het eigenlijk voor honden bestemd is trekken ik me niet aan. Ik blaf ook wel eens, haha. En voor geen geld: in de winkel is het 2 euro, maar via internet blijkbaar maar 1,5 euro. Hier bestellen!En vanmiddag een half uurtje gelopen!

15:37 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

slimloperke. wat ben jij toch een slim kindje zeg. Ik hoop dat je het nooit nodig hebt, maar just in case: heel goed bedacht !

Gepost door: i. | 07-01-05

Ik denk dat ik er wel zou van genieten om als onbekende ergens dood teruggevonden te worden. Natuurlijk heb ik wel altijd mijn sleutels bij als ik ga lopen maar dat is dan ook het enige. Begin maar met het juiste slot te vinden!

Gepost door: Dafke | 07-01-05

slim ik heb me daar ook lange tijd zorgen over gemaakt. Nu in de winter steek ik gewoon mijn identiteitskaart in mijn jaszakje, in de zomer in mijn drinkgordel. Als ik die niet meeheb, moffel ik altijd ergens een papierke weg met naam en adres. Al nieuws over je collega?

Gepost door: Ruthje | 08-01-05

Collega In tegenstelling tot de meeste vermiste Belgen die nu uit de dood lijken op te staan, gewoon omdat ze "vergeten" bellen waren naar huis heb ik over mijn collega geen goed nieuws. Van mijn collega is namelijk geweten dat hij samen met zijn vrouw in een zware vloedgolf bevond en meegesleurd werd. Zijn vrouw werd zwaargewond teruggevonden, maar is ondertussen herstellende. Van hem geen spoor meer. Het ziet er dus niet zo goed uit.

Gepost door: Loperke | 08-01-05

sterkte Da's inderdaad geen goed nieuws. Veel sterkte voor jou en je collega's!

Gepost door: Ruthje | 09-01-05

ik ha d dat vroeger aan als ik op het stand speelde aan zee, onze ouders deden ons een kettinkje aan met onze gegevens...indine we zouden verdwalen...er waren toe nog geen verdwaalpalen aan de zee.
ik wist wie ik was, gelukkig...al heb ik daar de laatst tijd ook twijfels over...mss moet ik gaan lopen zoals de "Long distance runner" in die song van Iron Maiden...
cms

Gepost door: cms | 10-01-05

Goeie tip Ik had er zelf eigenlijk nog niet bij stilgestaan, maar ik heb ook niks op zak als ik ga lopen. 'k Heb snel zo'n dingske besteld. Bedankt voor de tip!

Gepost door: Pinnie | 11-01-05

De commentaren zijn gesloten.