07-02-05

Zondag

Gelukkig zijn er de zondagen! Op het gemak uitslapen, beetje prullen in huis en gaan lopen! En 's avonds in de zetel genieten van het laatste beetje weekend dat nog rest!

Zo ook gisteren. Om half 3 naar de Watersportbaan getrokken. Bedoeling was om twee toerkes te doen (10 km). Maar ik denk dat ik met een beetje te veel goede moed vertrokken ben en te snel gestart ben. Goed voorbij de helft begon het dan al lastiger te worden. En eens je in een ritme zit, probeer dan nog maar eens te vertragen, hé. Op 5 km dan maar gestopt.

Thuisgekomen heb ik een beetje naar de atletiek zitten kijken in de Topsporthal waar we net gepasseerd waren. Kim Gevaert zien sprinten, Veerle De Jaeghere haar tijd zien halen. Maar vooral de wedstrijd van Joerie Jansen kon me bekoren! Nog nooit de 1500 meter in wedstrijd gelopen en met een fenomenale eindronde voorbij de wereldkampioen naar winst! Brullen voor de TV! (gelukkig was er niemand thuis). En een beetje later lachen met de rondenteller op de 3000 meter bij de mannen. De winnaars hebben er zo de 3200 meter van gemaakt! :-)

En er is beterschap voor deze week! Dinsdag club, woensdag over de middag, donderdagavond lopen in de buurt en zondag lopen met de club (12 km). Dat zijn de plannen. Ziet er niet zo slecht uit, hé!

11:47 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Amaai gij hebt echt wel een doorzettingsvermogen... :D

Gepost door: Steffie | 07-02-05

Ja ziet er erg goed gevuld uit. Alleen zou ik toch proberen om iets van variatie in die afstanden te leggen, anders zoude zondag wel nen keer een klopke kunnen krijgen. Ciao.

Gepost door: Dafke | 07-02-05

variatie dinsdag club, da zal wel interval zijn. Woensdag is gewoon een paar toerkes loslopen, stelt niet zoveel voor (half uurtje of zo). En donderdag is een uurtje langs de Gentse wateren gaan lopen. Goed gevarieerd dus!

Gepost door: Loperke | 08-02-05

Keniaantjes. Zaterdag ben ik ook nog eens rond de Watersportbaan gesjokt en toen ben ik een bende opwarmende Keniaantjes tegengekomen. Wat een vriendelijke jongens. En die mooie glimlach. En ze liepen zo langzaam, maar dat zal zondag wel enigszins anders gelegen hebben...! =)

Gepost door: Stefan | 08-02-05

De commentaren zijn gesloten.