14-02-05

Loperke heeft gisteren alle stormweer getrotseerd en is gaan

Loperke heeft gisteren alle stormweer getrotseerd en is gaan lopen met de club. Stax maakt er een goede gewoonte van om op zondagmorgen (10.30u) te gaan lopen aan de Blaarmeersen. In verschillende groepen, al naargelang niveau en "form van de dag". Ik heb me wijselijk niet aangesloten bij de groep die 12 km loopt, aangezien ze dat op een uurtje doen. Net iets boven mijn tempo :-). Dus 6 km, twee keer rond de Blaarmeersen. In het tweede rondje zelf eens de berg op en die viel me nogal mee. Toegegeven, ben er opgelopen langs de minst steile kant, de trapjes zijn voor de volgende keer.

Wel gezellig, met een troep mensen gaan lopen. Er is altijd wel iemand die ergens in jouw buurt loopt. Ruben (de blinde loper) was er ook weer bij. Toch wel geweldig hoe ie dat doet. Hij moet volgens mij heel veel vertrouwen hebben in zijn begeleiders. Heb je je ooit al eens voorgesteld wat het moet zijn om blind te lopen? Niet gemakkelijk.

Met die storm viel het trouwens nogal mee. We zijn er in geslaagd om tussen de talrijke regen- en hagelbuien door te gaan lopen. Er was zelf een fantastisch zonnetje, wel vergezeld van een strakke wind, waardoor het niet altijd evengoed vooruit ging!

Zaterdag doe ik mee met de wedstrijd tvv de slachtoffers van de Tsunami (www.evanz.be). De halve club doet zowat mee. Afhankelijk van het weer en zo wordt het zes of negen kilometer. Maar ik hou jullie uiteraard op de hoogte!


11:25 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ja, ik vraag het mij ook af hoe het moet zijn om als blinde te lopen! Dat moet serieus raar zijn. En alvast succes zaterdag ;-)

Gepost door: Dafke | 14-02-05

waauw ben per toeval op je blog beland, 'k loop ook sinds enkele jaren, max 10 km, laatste tijd wat geslabakt, 'k zal reg. eens je blog lezen, je zou er weer zin in krijgen door je enthousiasme !
loopgroetjes...

Gepost door: nadine | 14-02-05

gaan lopen in stormweer of wa??? amaai!!!

Gepost door: steffie | 14-02-05

storm Ik had ook geluk zondag. Slechts een half minuutje regen, wel wat wind maar voor de rest kurkdroog weer thuis geraakt na een dik uur lopen! Veel succes met je wedstrijd dit weekend!

Gepost door: Ruthje | 15-02-05

De commentaren zijn gesloten.