16-02-05

Geen goesting

Gisteren liep ik weer eens zot van de stress. Veel werk op het werk, veel werk voor nieuw projectje (later meer), nog wat vragen van organisatoren ertussen. Ik wist weer niet waar eerst. Ik had dan ook absoluut geen goesting om te gaan lopen. Ik was alweer talrijke excuses aan het verzinnen maar ik vond er geen één die geschikt genoeg ben dus ben ik toch maar vertrokken naar Stax. Ook tijdens de opwarming had ik nog absoluut geen goesting. Maar daarna begon dat stilaan te verbeteren.
We liepen drie keer 300 meter snel, met ertussen 300 meter joggen, dan twee keer 600 meter snel met ertussen 300 meter joggen en dan in één keer 1500 meter. Ik heb de training uitgelopen en dat vond ik op zich al een prestatie. Was ook wel content omdat ik vond van mezelf dat ik echt wel doorgegeven had.
Het had me echt deugd gedaan en alle stress was eventjes ver weg. Helaas is dat effect momenteel alweer ver weg! :-)

10:54 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik versta u Ik zit met hetzelfde "probleem". Ik heb de afgelopen dagen ook een hoop excuses verzonnen om niet te gaan lopen. Vrijdag heb ik nog wel een toereke gedaan, maar voor de rest was het te nat, te koud, te veel wind, ... Maar vanavond staat er een groepstraining op het programma, da's extra motivatie om wél de loopschoenen boven te halen natuurlijk! :-)

Gepost door: Pinnie | 16-02-05

Als ik geen zin heb is dat een reden te meer om juist wel te gaan lopen, het is zoals je schrijft een goeie manier om alle stress weg te werken

Gepost door: Dafke | 16-02-05

De commentaren zijn gesloten.