23-02-05

Sneeuwstorm

Wat ik zondag niet gekregen heb, kreeg ik gisteren wel: lopen in de sneeuw. De sneeuw bleef wel niet echt liggen, behalve op bepaalde plaatsen, maar het zicht was magnifiek! Op de piste bleef de sneeuw wel liggen, dus trokken we naar "buiten", voor een toerke van 8 kilometer. Zalig, hoor, lopen in de sneeuw! (al kan zo'n sneeuwvlok wel hard aankomen in je oog).
 
De uitslag van zaterdag staat online.Mijn officiële tijd is dus 37:06 en eindig daarmee dik in de tweede helft. Maar, als je iets beter kijkt naar de uitslag zie je dat ik zowaar derde vrouw ben geworden! Wiehie! OK, er deden er wel maar 8 mee (eigenlijk 9) maar bon, dat telt nu even niet. Ik evenaar zowaar Ruthje haar prestatie, hoewel ik geen medaille of podium gezien heb (wat in mijn geval ook al te belachelijk zou geweest zijn).
 
Ook hulde brengen aan Lieve, die zowaar eerste vrouw is geworden op de 9 kilometer met 38:29! Proficiat Lieve, een eerste plaats, een droom wordt werkelijkheid! En dat je maar zes kilometer gelopen hebt zal je mij niet horen vertellen! :-)
 
Welkom aan alle Stax'ertjes trouwens, die mijn blog nu massaal ontdekt hebben!

12:53 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Tof Nu hebben we al twee bloggende dames die top 3 plaatsen waard zijn. Het niveau gaat omhoog.
Iedere uitslag is, volgens mij, een geweldige uitslag van zodra je er zelf tevreden over bent!

Gepost door: Koen | 23-02-05

Dendju toch ik ga moeten gaan crossen in Gent, bij ons enkel maar modder :-(

Gepost door: Dafke | 24-02-05

Zalig hé lopen in een laagje sneeuw... Toch vreemd hoe die vlokjes precies altijd recht op je afkomen, 'k heb gisteren ook een paar aanvallen moeten ontwijken... ;-)

Knap resultaat, die derde plaats!!!

Gepost door: Pinnie | 25-02-05

Proficiat Proficiat, loperke, een podiumplaats, daar mag ik nog dag en nacht voor trainen, dat zal me in heel mijn loopcarrière nooit lukken. Dat gebeurt enkel in mijn dromen en meestal zijn dat dan nog nachtmerries in de aard van " de start missen" of "de man met de hamer" ....
Doe zo verder !
vanwege een nieuwe loop-blogger

Gepost door: Frank Spencer | 25-02-05

super! Cool!! Een derde plaats zeg, ge ziet, het is zelfs voor de iets tragere lopers af en toe eens weggelegd. Proficiat!! En lopen in de sneeuw is zalig :-)

Gepost door: Ruthje | 25-02-05

De commentaren zijn gesloten.