09-03-05

Lastig

Gisterenavond training bij Stax. Ik had er eigenlijk compleet geen zin in maar ik vond geen enkel excuus dat flauw genoeg was om niet te gaan. En bezweken onder de sociale druk die deze blog met zich meebrengt! :-)

Ter afwisseling zijn we weer eens op de piste gebleven en het was afzien! Een uurke op het gemak lopen gaat me probleemloos af, maar die versnellingen bijten toch wel serieus op mijnen adem. 5 keer 100 meter, 4 keer 200 meter, 3 keer 300 meter en 2 keer 400 meter. In totaal is dat dus maar 3 kilometer, maar met die versnellingen voel ik me alsof ik een marathon gelopen heb.

Eén pistetraining per week is alleszins voldoende, al is het maar ter afwisseling. En je kweekt er wel meer snelheid mee. Al blijft snelheid in mijn geval natuurlijk een zeer relatief begrip! :-)

Wat diene kleinen hiernaast staat te doen weet ik ook niet zo goed, maar ik vond geen geschikt prentje vandaag. Ga eens mijn fototoestel beginnen meenemen op training!

Een andere vraag die me bezighoudt: welke Stax'er begint binnenkort met zijn eigen blog? Of misschien moeten we maar een clubblog ontwikkelen?


11:03 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Sociale druk Inderdaad, sinds mijn blog op het net staat (bijna 1 maand) , heb ik nog nooit zoveel kilometers gemalen als tevoren. Blijkbaar is dit een ideale stok achter de deur voor de keren dat de goesting wat minder is. En dat was vroeger nogal veel het geval ! Nu zit ik al in mijn achterhoofd na te denken aan wat ik de volgende keer op mijn blogje moet zetten, dus kan ik niet anders dan trainen. Tussen haakjes, sinds mijn blogje heb ik mijn vrouw Veerle nu ook aan het trainen gezet voor de twintig van Brussel. Je ziet, soms loont het ook ...

Gepost door: frank spencer | 09-03-05

Stax-blog Stax-Lovendegem zet (zeer) binnenkort zijn eigen website op het net, met daaraan gekoppeld ook een 'blog'.
Aan een andere Stax-blog wil ik gerust meewerken. Een eigen persoonlijke blog krijg ik nooit volgeschreven...

Gepost door: Luc | 09-03-05

Versnellingen Soms lastig hé, maar ik ben blij dat ik dan toch niet de enige ben die daar zo van afziet... Het enige positieve eraan is inderdaad het verhogen van je basissnelheid, allé dat maken ze ne mens toch wijs... ;-)

Gepost door: Pinnie | 11-03-05

Voor GRIET Griet, je vind meer info over de jogging te Sleidinge op www.lovendegem.be (activiteitenkalender).
Deze jogging maakt deel uit van de Joggingscup en is al enkele jaren een groot succes (mooie omlopen, goede organisaties,...).
Deelnemen moeten jullie allemaal (niet alleen Griet) !!!!

Gepost door: Luc | 11-03-05

sprintersvertegenwoordiging uit mijn kot gelokt door de vermelding van deze blog in het recentste stax CN, voelde ik me verplicht om als sprinter op deze quasi geheel uit lange afstand bestaande site, eens iets achter te laten

sprinten blijft immers het koningsnummer in de atletiek, lol ;-)

enfin, voor diegen die 't nog niet zouden weten, ik train bij Gilbert Van Hamme en 't indoor seizoen is ver gedaan maar "vree vet" was 't nie dit jaar wegens hamstringtroubles

sinds deze week weer volop aan 't trainen, vanavond zelfs nog gaan poweren
met pasen naar tenerife op stage en dan maar hopen dat we deze zomer vlammen hé

tot dan, clubgenootjes

den spurtbom

Gepost door: Denis VdW | 12-03-05

LOL, nu zie ik het pas de 20 km van brussel valt op mijnen verjaardag! Mss moet ik mij wel een afzien cadeauke geven, ja, dat zo pas super zijn. In ieder geval, kwas ziek en nu terug bijgelzen, maar kga wel niet gaan lopen, nog niet genoeg genezen :-(

Gepost door: Dafke | 12-03-05

De commentaren zijn gesloten.