16-03-05

Lente en hamers.

De lente is er! Gisteren  vertrokken met een ongelooflijk enthousiasme want de lente hangt in de lucht en dat is zalig! Zonnetje hadden we al gehad, maar nu zijn de temperaturen ook gestegen en dat is zalig!
We hadden blijkbaar geen zin in intervaltraining en dus zijn we maar tot het kasteel van [klezboeaar] gelopen. Ik weet niet hoe dat kasteel nu eigenlijk heet, dus probeer ik maar een fonestische weergave te geven. Het ziet er overigens ook niet zo sprookjesachtig uit als de afbeelding hiernaast.
 
Luc, die normaal traint bij Stax Lovendegem, is door mijn stukje over intervaltraining ook maar eens afgekomen naar Jan Yoens en is wel op de piste gebleven. En inderdaad, hij zei ook dat hij het wel eens minder lastig heeft gehad.
 
Ik heb nog steeds last van bleinen langs de binnenkant van mijn rechtervoet. En volgens de halve vrouwenkleedkamer heb ik last van hamertenen en moet ik nu naar de specialist om steunzolen. Dat ga ik dan maar eens doen.  

10:38 Gepost door Loperke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

hamertenen? hamertenen???? wat is dat??? aiaia
nu ja steunzolen kunnen je veel problemen oplossen ;-)

Gepost door: Lord CMS | 16-03-05

tenen wat gek, hamertenen. Heb ik nog nooit van gehoord. Maar 't kan zeker geen kwaad eens langs te gaan bij podoloog of zo voor steunzolen. Zo ben ik ook o.m. van mijn blaren (en andere kwalen) verlost geraakt. En ik ben ook heel blij dat de temperaturen wat hoger zijn :-)

Gepost door: Ruthje | 16-03-05

Interval Ja inderdaad: het was soms puffen en blazen tijdens die intervaltraining... Maar we geven niet op! Volgende week sta ik er weer.
By the way, Loperke, het is het kasteel van Claeys Bouüaert. Misschien kan je de volgende keer checken of het kasteel inderdaad de kenmerken heeft van de neo-Vlaamse-renaissancestijl (19de eeuw)?

En voor de lopers die al lustig van de chocolade paaseitjes snoepen: we kunnen ons op Paasmaandag uitleven in Bellem (13de Bellemse Paasloop). Om 14h15 voor 10.7 km of om 15h15 voor 21 km.

Gepost door: Luc | 16-03-05

hamertenen de halve kleedkamer bestaat voornamelijk uit ervaringsdeskundigen én een echte bijna-dokter (katrien): hamertenen krijg je door een halux valgus of een "kneut" die er voor zorgt dat je voet bij iedere pas helemaal verkeerd op de grond terecht komt. Het is vrij lastig, maar de voetendokter weet hier wel raad mee !!

Gepost door: griet | 17-03-05

Hamertenen? Hoe herken je dat? Heeft iemand misschien een foto?

Gepost door: Dwergje | 18-03-05

hamertenen een foto zou veel verduidelijken, zeker bij de leken. show !

Gepost door: memyselfandi | 18-03-05

klezboeaar eigenlijk is het veel mooier zo ...
De juiste naam is Claeys Bouuaert ...
Eigendom van tstad Gent. Foto nodig ?

Gepost door: JanVQ | 21-03-05

De commentaren zijn gesloten.